Steigerconstructies - ESS Scaffolding BV

Wilt u een steigerconstructie laten bouwen voor uw project? Bij ons bedrijf in Roosendaal realiseren we een constructie op maat. Hierbij maken we gebruik van uiterst stevige en duurzame materialen. Met onze jarenlange ervaring zijn we daarnaast goed op de hoogte van de mogelijkheden. Ontdek wat E.S.S. Scaffolding B.V. voor u kan betekenen!

Creëer een veilige werkomgeving met onze stalen steigerconstructie

E.S.S. Scaffolding B.V., gevestigd in Roosendaal, realiseert een steigerconstructie op basis van uw wensen en de eisen voor uw project. Hiervoor wordt het stalen steigertype Ringscaff gebruikt. Dit type is gemaakt van stevige materialen, wat het ontzettend stabiel maakt. Bovendien voldoet het aan alle normen omtrent veiligheid. Zo bent u verzekerd van een veilige werkomgeving. Werkt u vaak in zware weersomstandigheden? Dan creëren wij tevens een wind- en waterdichte werkplek met onze stevige krimpfolie.

Vertel ons alles over uw wensen

Sinds 2007 zorgen we met onze steigerbouw voor veilige werkomgevingen in de maritieme sector. Bent u benieuwd wat we met onze diensten voor uw project kunnen betekenen? Vertel ons alles over uw wensen door telefonisch contact met ons op te nemen via +0165 51 32 00 of per e-mail via info@ess-scaffolding.com. U kunt tevens het contactformulier op onze website invullen. Wij gaan dan graag aan de slag met het realiseren van uw steigerconstructie op maat.