ESS Scaffolding

Zoekt u een professioneel bedrijf voor uw steigerbouw of een steigerconstructie op maat in regio Rotterdam? E.S.S. Scaffolding B.V. is een gecertificeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring in de steigerbouwindustrie. Met onze vakkundige aanpak en uiteenlopende diensten rekent u op een veilige werkplek. Naast de bouw van constructies en onze overige diensten op het gebied van scaffolding, kunt u bij ons ook terecht voor de huur en koop van steigermateriaal voor uw project in Rotterdam of elders in Nederland.

Ontdek onze steigerbouw, zoals een steigerconstructie op maat, in en om Rotterdam

Start u binnenkort een onshore of offshore project in de omgeving Rotterdam en wilt u hiervoor een steigerconstructie laten bouwen? Kies dan voor een vakkundig bedrijf. E.S.S. Scaffolding B.V., gevestigd in Roosendaal, heeft al veel projecten mogen uitvoeren in regio Rotterdam. Bovendien vindt u in ons een gecertificeerd dienstverlener binnen de vereniging van steigerbouw-, hoogwerker- en betonbekistingbedrijven. Onze expertise ligt vooral in de steigerbouw voor de scheepsvaart. Naast steigerbouw en de realisatie van een steigerconstructie op maat, kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten op het gebied van scaffolding in Rotterdam:

  • De verhuur en verkoop van stevig steigermateriaal, gemaakt van duurzaam staal en aluminium;
  • De aanbreng van krimpfolie op uw steigerconstructie in Rotterdam, voor de realisatie van een wind- en waterdichte werkplek;
  • De verhuur van verschillende modellen hoogwerkers, heftrucks en verreikers.

Bel of e-mail ons en bespreek uw wensen

Wanneer u ons inschakelt voor onze diensten op het gebied van scaffolding of de bouw van een steigerconstructie op maat in Rotterdam, bent u zeker van een complete dienstverlening. De steigers worden namelijk door ons gemonteerd en weer gedemonteerd na afloop van het project. Voor elk project in Rotterdam realiseert ons familiebedrijf uit Roosendaal de steigerbouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar +0165 51 32 00 of door een e-mail te sturen naar info@ess-scaffolding.com. Wij stellen dan graag vrijblijvend een offerte voor u op.