E.S.S. Scaffolding B.V. uit Roosendaal is dé specialist in steigerbouw voor offshore projecten. Start u binnenkort met een project op zee? Dan kunt u bij onze offshore steigerbouwer terecht voor de realisatie van een steigerconstructie op maat of voor de huur of aankoop van losse steigermaterialen. Door onze jarenlange ervaring met industriële projecten op afstand van de kust en gebruik van stevige materialen, bent u verzekerd van een veilige werkplek voor uw medewerkers. Ontdek wat onze gecertificeerde steigerbouwer voor uw offshore project kan betekenen.

Verzeker u van professionele steigerbouw voor al uw offshore projecten

Met ons familiebedrijf, dat al jaren actief is op het gebied van scaffolding en steigerbouw, bent u  van een succesvolle realisatie van uw offshore project. U schakelt ons in voor de complete dienstverlening. Aan de hand van uw wensen, ontwerpt onze steigerbouwer een offshore steigerconstructie. Vervolgens wordt deze vakkundig voor u gemonteerd en eventueel weer gedemonteerd na beëindiging van het project. Bij de realisatie wordt uitsluitend gebruikgemaakt van stevige, duurzame materialen die voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen. Hierdoor gaan uw medewerkers veilig aan het werk en zijn de materialen op uw locatie optimaal beschermd. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van scaffolding, ontvangt u altijd een persoonlijk advies dat is gebaseerd op de specifieke situatie van uw offshore project. Zo sealen we uw steigerconstructie bijvoorbeeld in met krimpfolie, wat zorgt voor een wind- en waterdichte werkplek.

Ontdek alle diensten van onze offshore steigerbouwer

Bij E.S.S. Scaffolding B.V., gevestigd in Roosendaal, profiteert u van de juiste kennis over de industriële steigerbouw en de aanwezigheid van alle benodigde middelen voor uw offshore project. Vertel ons meer over uw wensen zodat onze offshore steigerbouwer een offerte op maat voor u  samenstelt. Bel hiervoor naar +0165 51 32 00 of stuur een e-mail naar info@ess-scaffolding.com. U kunt tevens het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.