Wilt u een stalen steiger laten bouwen voor uw project? Dan wilt u natuurlijk dat dit door een professioneel bedrijf gebeurt. E.S.S. Scaffolding B.V. uit Roosendaal heeft jarenlange ervaring in de steigerbouw, zowel met kleine als grote projecten. Ons bedrijf is een gecertificeerd dienstverlener in verschillende sectoren. Voor de steigerbouw worden bovendien stevige materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Zo bent u zeker van een veilige werkplek voor uw medewerkers!

Een stalen steiger of constructie op maat voor ieder project laten bouwen

Wanneer u een stalen steiger wilt laten bouwen, wordt door ons gewerkt met Ringscaff. Dit steigertype staat bekend om de stabiliteit en stevigheid door het gebruik van duurzame materialen en voldoet bovendien aan alle veiligheidsnormen. Uw steigerconstructie wordt door ons professioneel gemonteerd en na het project weer voor u afgebroken. Naast het laten bouwen van een stalen steiger, kunt u bij ons ook terecht voor overige diensten om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo huurt en koopt u bij ons overig steigermateriaal van zowel staal als aluminium en hebben wij diverse hoogwerkers, verreikers en heftrucks beschikbaar.

Bespreek uw project met ons

Door onze ervaring in de industriële steigerbouw profiteert u ervan dat uw steigerconstructie met de grootste zorg wordt samengesteld. Bespreek uw wensen voor het laten bouwen van een stalen steiger met ons. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons familiebedrijf in Roosendaal via +0165 51 32 00. Wij zijn ook bereikbaar per e-mail via info@ess-scaffolding.com. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw project en stellen vrijblijvend een offerte op.