Bent u werkzaam in de jacht- of scheepsbouw en zoekt u stevige steigers voor uw project? Bij E.S.S. Scaffolding B.V. in Roosendaal hebben we jarenlange ervaring in het leveren van steigers voor de scheepvaart. Door het gebruik van stevige materialen en ons aanbod van overige diensten, realiseren we een veilige werkplek voor het bouwen van al uw schepen en jachten.

Uw jacht- en scheepsbouw verloopt veilig met onze stalen en aluminium steigers

Wij zijn een gecertificeerd steigerbouwbedrijf in Roosendaal, dat lid is van de vereniging van steigerbouw-, hoogwerker- en betonbekistingbedrijven. Onze steigers voor de jacht- en scheepsbouw zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn beschikbaar in staal of aluminium. Hiervoor werken wij met Ringscaff voor de stalen steigers en ASC-Steigers voor aluminium rolsteigers. Deze materialen zorgen voor extra stevigheid, waardoor uw schepen en jachten veilig gebouwd kunnen worden. Naast de huur en verhuur van steigers voor de scheepvaart, bouwen wij tevens een steigerconstructie op maat voor zowel grote als kleine projecten. Wilt u de steigers op uw locatie laten installeren? U schakelt onze diensten ook in voor het monteren en demonteren van uw steigers voor de scheepvaart.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een project in de scheepvaart waarvoor u steigers wilt bestellen? Of kunnen wij u helpen bij het bouwen van steigers op maat voor de jacht- of scheepsbouw? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +0165 51 32 00 of door een e-mail te sturen naar info@ess-scaffolding.com. U kunt tevens het contactformulier op onze website invullen. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.