krimpfolie

Met onze krimpfolie voor uw steiger, die speciaal is ontwikkeld voor de steigerbouw, realiseert u een veilige werkplek voor uw medewerkers. Deze stevige folie maakt uw steigerconstructie namelijk geheel wind- en waterdicht. E.S.S. Scaffolding B.V. heeft jarenlange ervaring in de steigerbouw, waardoor u rekent op een deskundig advies over de meest geschikte krimpfolie voor uw project. Bovendien laat u uw constructie professioneel door ons sealen.

Kies uit verschillende soorten krimpfolie voor uw steiger

Bij E.S.S. Scaffolding B.V., gevestigd in Roosendaal, heeft u keuze uit twee soorten krimpfolie voor uw steiger: standaard of vlamvertragend. Is er op uw werkplek een verhoogd risico op brand? Dan is vooral de laatste soort geschikt voor uw project. In alle andere gevallen voldoet de standaard krimpfolie voor de steigerbouw. Bovendien bestaat onze folie uit zeer stevig materiaal. Hierdoor blijft deze ook in slechte weersomstandigheden goed op zijn plek zitten. Onze krimpfolie voor de steigerbouw is tevens beschikbaar in verschillende diktes, namelijk:

  • 200 µm (vlamvertragend)
  • 250 µm (standaard of vlamvertragend)
  • 280 µm (vlamvertragend)
  • 300 µm (standaard of vlamvertragend)
  • 320 µm (vlamvertragend)
  • 400 µm (vlamvertragend)

Bel ons voor de mogelijkheden voor uw project

Wij adviseren u graag over de meeste geschikte krimpfolie voor uw steiger. Naast de aanbreng van krimpfolie, voeren we ook andere werkzaamheden in de steigerbouw voor u uit. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van rolsteigers en de montage van gehele steigerconstructies. Neem contact op met ons bedrijf in Roosendaal via telefoon op +0165 51 32 00 of per e-mail via info@ess-scaffolding.com. Wij vertellen u graag alles over onze diensten en werkwijze.