Contact ESS Scaffolding

Wilt u een hoogwerker huren voor uw project in de omgeving Rotterdam? Bij E.S.S. Scaffolding B.V. kunt u verschillende modellen huren, zoals een telescoop- of schaarhoogwerker. Deze machine zorgt ervoor dat u veilig kan werken op grote hoogte. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van steigerconstructies, adviseren wij u graag over een geschikt model voor elk project.

Een hoogwerker voor elk project huren in regio Rotterdam

Bij het huren van een hoogwerker voor uw project in Rotterdam, is het belangrijk om een aantal zaken helder te krijgen. Wilt u bijvoorbeeld een machine huren die verticaal omhoog hijst, zoals bij een schaarhoogwerker? Of wilt u ook schuin omhoog kunnen hijsen? Vanaf welke hoogte en ondergrond wilt u kunnen werken? Gaat u de machine binnen of buiten gebruiken? Ons familiebedrijf helpt u met het vinden van een antwoord op al deze vragen, zodat u een geschikt model hoogwerker huurt voor uw project. Naast de eerdergenoemde schaarhoogwerker, kunt u bij ons daarom ook de volgende modellen hoogwerkers huren:

  • Knikarmhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers
  • Masthoogwerkers
  • Autohoogwerkers
  • Spinhoogwerkers
  • Verreikers en heftrucks

Bel of e-mail ons voor persoonlijk advies

De medewerkers van ons familiebedrijf in Roosendaal hebben veel ervaring in de industriële steigerbouw. Zo ontvangt u van ons altijd een persoonlijk advies wanneer u een hoogwerker, zoals een schaarhoogwerker, voor uw project in Rotterdam wilt huren. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +0165 51 32 00 of door een e-mail te sturen naar info@ess-scaffolding.com. U kunt tevens het contactformulier invullen. Wij bellen u dan spoedig terug om u meer over de mogelijkheden te vertellen.