Wilt u een aluminium steiger huren voor uw werkzaamheden? Bij E.S.S. Scaffolding B.V., gevestigd in Roosendaal, profiteert u van onze jarenlange ervaring in de steigerbouw. Met deze ervaring adviseren wij u graag over de mogelijkheden van uw klus. Naast de verhuur en verkoop, kunt u ook bij ons terecht voor de montage en demontage van uw steigers.

Een aluminium steiger huren van de hoogste kwaliteit materialen

Voor de verhuur van aluminium steigers werken wij samen met ASC-Steigers. Dit bedrijf biedt rolsteigers aan van de hoogste kwaliteit aluminium. Zo bent u zeker dat de steiger gemaakt is van stevig materiaal en deze u een zo veilig mogelijke werkplek biedt. Naast het huren van een aluminium steiger, helpen wij u ook graag met onze overige diensten. Denk bijvoorbeeld aan het monteren en demonteren van het steigermateriaal en het installeren van een volledige steigerconstructie. Bovendien kunt u bij ons, naast aluminium, ook stalen steigers huren.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor het huren van een aluminium steiger? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Roosendaal door te bellen naar +0165 51 32 00 of een e-mail te sturen naar info@ess-scaffolding.com. U kunt tevens het contactformulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op.